Skip directly to content

Meubellakkerij

on wo, 10/13/2010 - 16:59

CCI bvba geeft uw meubels, keuken, en gehele inrichting een nieuwe uitstraling. Naast meubilair en design kan u ook bij ons terecht voor het lakken van metaal, kunststof en zelfs glas. Laat u adviseren en inspireren door onze vakmensen over de talloze mogelijkheden die wij u aanbieden.

 

Met meer dan 30 jaar ervaring biedt CCI bvba professioneel spuitwerk aan zowel particulieren als bedrijven. Hierbij hebben wij ons vanaf het begin gericht op hoogstaand, innovatief en kwalitatief lak-, beits- en verniswerk. Onze specialiteit is hoogglans.

 

Tevens bieden wij particulieren de mogelijkheid zelfgemaakte meubels, bestaande keukens, radiatoren, stoelen, tafels en alle andere denkbare meubelstukken te voorzien van een nieuwe kleur en repareren wij beschadigingen. Door de zeer uiteenlopende opdrachten gedurende onze bedrijfsgeschiedenis, kunnen wij u voor elke situatie de passende lakafwerking aanbieden, ook wanneer dit in een kort tijdsbestek moet gebeuren.

 

Wij beschikken over een 90 m² grote gesloten spuit- en droogruimte, naast een aparte schuurruimte, voorzien van de modernste technieken, waarbij luchtsnelheid en temperatuur perfect op elkaar zijn afgestemd.

 

Steeds kan men rekenen op een correcte afhandeling van uw wensen en dit binnen de afgesproken leveringstermijn.

 

Kwaliteit komt bij ons op de eerste plaats. Dit begint met een perfecte voorbehandeling, gevolgd met de gewenste afwerking. 

 

Onze kantoren zijn geopend van 9u tot 17u, maar wij zijn zeer flexibel. Als u voor of na deze uren wil komen laden of lossen, kan u dit telefonisch met ons afspreken.